Top

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ.

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.livio.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προυποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης,που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς.ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πρίν απο τη χρήση των υπηρεσιών του διακτυακού τόπου και αν δεν συλφωνεί,οφείλει να μην κανει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείτε να ελένχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.livio.gr ακόμη και μετά της όποιες αλλαγές σημαίνει της ανεπιφύλακτη,εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ.

Η ιστοσελίδα www.livio.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Livio -ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Λ.Παπανικολαου 150, Πεύκα, Θεσσαλονίκη ΤΚ 57010. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Livio-ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.livio.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της Livio- ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα καταχωρούνται απ’ ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Το www.livio.gr  κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.livio.gr, (iv) ειδικές προσφορές του www.livio.gr, (v) προσφορές και νέα της εταιρείας (vi) ενεργοποίηση υπηρεσίας τηλεφωνίας ή internet, (vii) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.livio.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.livio.gr.

H εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.livio.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το  www.livio.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.livio.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.livio.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

 

To www.livio.gr  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

 

To  www.livio.gr καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.livio.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

 

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Livio-ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ , επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

Τρόποι πληρωμής

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται πάντοτε σε Ευρώ(€).Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με:

1. Πληρωμή μέσω κάρτας: μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128- bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Με αντικαταβολή:
Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

ALPHA BANK: GR6901407130713002002002869
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR2401108780000087800586882

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε μία ημέρα από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας έχετε προσθέσει αρκετά προϊόντα με αποτέλεσμα το δέμα σας να βγει υπέρογκο η υπέρβαρο και το ποσό της αντικαταβολής είναι μεγάλο υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί προκαταβολή , το ποσό το οποίο θα σας ζητηθεί εκείνη τη στιγμή .

Σε περίπτωση που η κατάθεση/έμβασμα γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού τα τυχόν έξοδα διαχείρισης της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση η livio.gr

Τρόποι αποστολής
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Η livio.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Έξοδα αποστολής
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι 3ευρώ για όλη την Ελλάδα για αποστολές που πραγματοποιούνται με Γενικη Ταχυδρομικη και 5ευρώ για αποστολές που πραγματοποιούνται με Acs courier. Για αποστολές προς Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ και δεν υποστηριζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής. Αν το δέμα βγει υπέρβαρο η υπέρογκο η www.livio.gr-ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ εχει το δικαίωμα να μεταβάλει τη χρέωση των μεταφορικών ανάλογα με τις χρεώσεις της κάθε courier .

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής στον χώρο μας ( Λ.Παπανικολάου 150, Θεσσαλονίκη )  κατόπιν επικοινωνίας αφότου ολοκληρώσετε την  παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1.Παραγγελία απευθείας από το E-shop.

 

Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε, βρείτε τα στο καλάθι των αγορών και κάντε κλικ στο κουμπί ολοκλήρωση παραγγελίας.

 

2.Τηλεφωνική παραγγελία

 

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310580994.

 

3.Παραγγελία μέσω e-mail

 

Αποστείλετε την παραγγελία σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@livio.gr , αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος.

 

4. Παραλαβή από το φυσικό καταάστημα ( ΛΕΩΦ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 150 , ΠΕΥΚΑ)

Μας ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου , email ,το προϊόν που σας ενδιαφέρει ώστε να γίνει παραλαβή από το φυσικό κατάστημα .

 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Τα προιοντα που δεν είναι στην αρχική τους κατάσταση και έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά δεν θα γίνονται δεκτά ούτε προς επιστροφή ούτε προς αλλαγή.

Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε ή μας καλείται στο 2310 580994..

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα αγοράς .

Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά με ACS courier ή με Γενική Ταχυδρομική ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

To κόστος επιστροφής των προϊόντων είναι 5 ευρώ για αποστολές εντός Ελλάδας και η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του καινούργιου δέματος. Για επιστροφές προιόντων που αφορούν τη Κύπρο τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή, καταβάλλετε το ποσό που θα σα ζητηθεί στην ACS COURIER πριν την αποστολή του δέματος (είναι ανάλογο με το βάρος και τον όγκο του δέματος)
Αλλαγές ΔΕΝ πραγματοποιούνται σε προιοντα BAZAAR.

Να επισημάνουμε ότι αλλαγές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται λόγω υγιεινής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων δεσμεύεται το κόστος μεταφορικών της επιστροφής 5 ευρώ (για αποστολές εντος Ελλάδος ) και σας επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό απο την αξία του ρούχου που έχετε αγοράσει.

Η διεύθυνση του Livio είναι :

Livio

Λ.Παπανικολάου 150

Πεύκα, Θεσσαλονίκη

ΤΚ 57010

Τηλ.2310580994

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.Η Livio-ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΥ δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

 

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.livio.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.livio.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.